Terug

Bewonersbijeenkomst SBR 3 december 2019

03 december  |  19:00 - 22:00  |  Apollo Hotel IJmuiden aan Zee
besloten Events

Share

Presentatie bewonersavond SBR 3 december 2019

Bekijk hier de presentatie over het ontwikkelplan, die in het kader van de bewonersavond op 3 december 2019 gepresenteerd is aan de bewoners van het Seaport Beach Resort. De presentatie is toegelicht door projectontwikkelaar Marius Heijn (Kondor Wessels Vastgoed) en projectleider gebiedsontwikkeling Mark van Heugten (gemeente Velsen). Zonder deze toelichting kunnen de getoonde beelden moeilijk te interpreteren zijn. Het projectteam is bereikbaar via info@rauweduinen.nl.

Het ontwikkelplan is het plan op hoofdlijnen voor het hele gebied, waarin o.a. het stedenbouwkundig plan, het ontwerp voor de openbare ruimte en een beeldkwaliteitsplan zijn opgenomen. Dit document vormt het raamwerk waarbinnen de toekomstige gebiedsontwikkeling wordt uitgevoerd. Het ontwikkelplan vormt tevens het ruimtelijk kader voor het opstellen van het bestemmingsplan en voor de concrete uitwerking van de ontwikkelvelden.

De presentatie toont de stand van het ontwikkelplan tot op dat moment. Niets uit de publicatie mag verveelvoudigd en/of vermenigvuldigd worden op welke wijze dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Kustplaats IJmuiden aan Zee BV.

Details

Datum

03 dec 2019

Tijd

03 dec: 19:00 - 22:00 uur

Location

Apollo Hotel IJmuiden aan Zee

Kennemerboulevard 250
IJmuiden, 1976 EG Nederland

+31 255 566 999
https://www.apollohotels.nl/apollo-hotel-ijmuiden-seaport-beach/
Google Maps →